16 Ocak 2011 Pazar

Nuray sayarı burç yorumları

Posted by Facebook 10:45, under | No comments

Güneş’in, pazartesi günü İkizler burcuna yönelmesiyle, dünya bir kez daha Satürn ve Pluton’un etkisine girdi. Bu durumun daha önceleri birçok kez olumsuzluklarla sonuçlandığına dikkat çeken ünlü astrologlar, İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarını dikkatli olmaları konusunda uyardılar.
‘Amerika’yı vuran 11 Eylül saldırılarının’ da Satürn’ün Pluton’un etkisi altında gerçekleştiğini belirten astrologların uyarılarını dikkate alan Amerika ve Avrupa, terör eylemlerine karşı önlemleri artırırken, Pakistan’la Hindistan arasında olası bir savaş ihtimali de yükseliyor.
Astrolog Nuray Sayarı’ya göre, bu durumdan en çok etkilenecekler İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları. Yaşanabilecek üzücü olayların toplum genelinden ziyade bireysel olacağını belirten Sayarı, özellikle kişilerin duygusal yaşamında çöküntüler olabileceğini söylüyor. Önümüzdeki üç gün içinde bu burçlardakilerin mutlaka pozitif olması gerektiğini vurgulayan Sayarı, ‘Cumartesi gününe kadar, kesinlikle iş ortaklığı kurmayın, hayırlı olmayabilir. İradenize sahip olun, eğer evlenecek veya nişanlanacaksanız üzücü olaylar yaşayabilirsiniz. Geçici tartışmalar olabilir. Kendinizi mümkün olduğunca parasal konulardan uzak tutun’ diyor. Sayarı, gezegenlerin negatif enerjisinden kurtulmak için, özel zevklerin birkaç günlüğüne ertelenmesini de öneriyor.
Zeki Müren de etkilenmişti
Ünlü astrolog Rezzan Kiraz’a göre, Satürn, ‘endişe ve felaket habercisi’ni, Pluton da ‘Yeraltı Tanrısı’nı temsil ediyor. Bu dizilişin daha önce dünyada dengeleri değiştirecek olaylara neden olduğunu belirten Kiraz, Zeki Müren’in vefatının da Güneş’in Satürn ve Pluton’un etkisindeyken gerçekleştiğini söylüyor. Bu teze göre, İkizler burcundan Erdal İnönü, Bülent Ecevit, Nilüfer, Yay burcundan Hülya Koçyiğit ve Mehmet Ali Birand, Başak burcundan Kemal Derviş, Balık burcundan Füsun Önal’ı da kötü günler bekliyor.
Yıldızların etkileri
Gökyüzündeki bu hareketliliğin burçlar üzerindeki etkisi ise şöyle olacak:
# Aşk burcu olarak nitelendirilen Balıklar, ilişkilerini ayrılıklarla noktalayabilir ve sağlık sorunlarıyla karşılaşabilir.
# Yay burçları, iş hayatlarında engellere takılabilir.
# Başak burçlarının planları altüst olabilir.
# İkizler burcundakiler ailevi sorunlar yaşayabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder